Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Mydworthin mysteerit: Pieni yömurha" by Matthew Costello, Neil Richards & Arttu Hägg # eBook PDF Kindle ePub Free

Mydworthin mysteerit: Pieni yömurha

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Mydworthin mysteerit: Pieni yömurha
  • Author : Matthew Costello, Neil Richards & Arttu Hägg
  • Release Date : January 21, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1691 KB

Description

Mydworthin mysteerit jatkuvat.

Mydworthin mysteerit on uusi sarja suosittujen Cherringhamin mysteerien kirjoittajilta. Tällä kertaa ollaan 1920–1930-lukujen taitteessa, ja arvoitusten parissa ahkeroi hurmaava aviopari, sir Harry Mortimer ja hänen epäsovinnainen vaimonsa Kat, jotka ovat hankkineet hyödyllisiä taitoja vuosinaan maailmalla.

Kun nuori salametsästäjä löytyy kuolleena suuren tilan mailta Mydworthissa, tapaus vaikuttaa onnettomuudelta. Miehen äiti uskoo kuitenkin että kyseessä on murha, ja Harry ja Kat kutsutaan hätiin. Pian metsästäjän puuhista alkaakin paljastua kaikenlaista epäilyttävää.

Matthew Costello asuu Yhdysvalloissa ja on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja, kuten Vacation (2011), Home (2014) ja Beneath Still Waters (1989), josta on tehty myös elokuva. Hän on ollut käsikirjoittajana Disney Channelilla, BBC:llä ja SyFy:ssä ja on lisäksi suunnitellut kymmeniä myyntitilastojen kärkipaikkapelejä, kuten kriitikoidenkin arvostama The 7th Guest, Doom 3, Rage ja Pirates of the Caribbean.

Neil Richards on työskennellyt tuottajana ja käsikirjoittajana televisiossa ja elokuvissa, muun muassa BBC:llä, Disneyllä ja Channel 4:llä, ja on kerännyt urallaan lukuisia Bafta-ehdokkuuksia. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yli 20 videopeliä, kuten Da Vinci Code ja Starship Titanic, kirjoittanut yhdessä Douglas Adamsin kanssa ja kiertää maailmaa opettamassa digitaalista tarinankerrontaa. Yhteistyö New Yorkissa asuvan Matt Costellon kanssa alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja he ovat kirjoittaneet yhdessä tv-sarjoja monen tunnin edestä. Mydworthin mysteerit on toinen heidän yhdessä kirjoittamansa rikossarja.


Ebook Download "Mydworthin mysteerit: Pieni yömurha" PDF ePub Kindle